Behandeling uitsluitend op afspraak, bel ons op 0546 - 571 505 of mail naar info@fysiobreshamer.nl

menu

Dry needling

Dry needling

Dry needling is een behandelvorm om triggerpoints (pijnpunten in spieren) te verminderen. Deze behandeling wordt geïntegreerd in de behandeling van de reguliere fysiotherapie of manuele therapie. Tijdens de behandeling wordt een acupunctuur naald een aantal keer op en neer bewogen in een spier om de triggerpoints te behandelen.

Veel klachten ontstaan of worden in stand gehouden door triggerpoints in de spieren. Zodoende kan dry needling bij veel verschillende klachten helpen. Hierbij kunt u denken aan onder andere:


Gedurende de behandeling kan de patiënt een ‘schokje’ ervaren. Hierna zal de spier ontspannen en zal het triggerpoint verdwenen zijn. De spier is direct minder pijnlijk.

Tarieven voor
behandelingen

Hoewel wij u met een grote diversiteit aan klachten kunnen helpen hanteren wij overzichtelijke en heldere standaardtarieven. Zo weet u waar u aan toe bent.

  • Reguliere zitting fysiotherapie € 29,90
  • Manuele therapie € 39,95
  • Oedeemtherapie € 39,95
  • Toeslag voor behandeling aan huis € 12,00
  • Eerste consult € 46,86

Fysiotherapie wordt meestal vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Wij raden u aan om uw verzekeringspolis te raadplegen wat betreft het aantal behandelingen dat vergoed wordt.